top of page

Individualen termin po dogovoru

|

Svetlobna pot

Duhovni razvoj - Potovanje Vase

Osebno-duhovna preobrazba – Moja najpomembnejša preobrazba

Duhovni razvoj - Potovanje Vase
Duhovni razvoj - Potovanje Vase

Horario y ubicación

Individualen termin po dogovoru

Svetlobna pot, Gortanov trg 15, 6000 Koper - Capodistria, Slovenia

Acerca del evento

Ne glede na to ali ste na razpotju, se iščete, se težko umirite, iščete duhovno pot, ali preprosto želite pritisniti reset tipko in začeti znova, so najpomembnejši faktorji pri temu vaša vibracija, vaše emocije, vaš um in vaša zavest.

Vaša zavest je vaš najpomembnejši adut zato, da rastete na svoji poti.

Vsak konec je nov začetek in vsak dan imate možnost, da se na novo ustvarite. Ravno zato je tako pomebno, da imate priložnost, da izpustite preteklost in začnete znova in resnično ustvariti spremembe, ki si jih želite.

In ravno zato smo ustvarlili program Potovanje Vase - Duhovni razvoj. Ne glede na to, kje ste v življenju, kakšni so vaši cilji in izzivi, je individualen program Potovanje Vase tisti, ki vam bo pomagal točno tam kjer potrebujete. Pripravili smo ga za vas, ki si resnično želite spremembe, za vas, ki ste dosegli določeno točko in ne veste kako naprej in za vas, ki iščete globji duhovni razvoj.

Kaj zavzema?

Srečanje traja 60 minut in zavzema energijski tretma, za dvig vaše vibracije, za umiritev in sprostitev, za uravnovešenje vaših čaker… karkoli tisti trenutek najbolj potrebujete. Energijski tretma se izvede s pomočjo reikija.

V drugem delu pa se začne z učenjem pratik skozi teorijo in vajo, glede na vaše želje in stopnjo. Pratike so zasnovane tako, da boste lahko sami delali naprej doma.

Kje poteka?

- lahko v živo na našem sedežu v Kopru na Gortanovem trgu 15

- ali online za tiste, ki v živo ne morete ali ste od daleč

Kolikokrat je potrebno?

Kolikokrat želite. Priporočljivo opraviti vsaj nekaj srečanj oziroma toliko, da osvojite znanja, ki ste si jih zadali.

Kako pogosto?

Tudi tukaj smo lahko prilagodljivi vendar imejte v mislih, da redkeje kot boste prišli, počasnejši bo napredek. Kako hitro želite napredovati je torej odvisno od vas. Lahko se pa tudi skupaj pomenimo in izberemo za vas točno pravi ritem.

Vabimo vas, da preizkusite. Navdušeni boste, saj smo stopili še korak dlje od individualnih terapij in tečajev in za vas ustvarili resnično nekaj, kar vam je pisano na kožo. In zakaj smo v to tako prepričani? Ker se bo delo oziroma pratika nanašala točno na to kar vi želite ali potrebujete. Nič več ne boste čakali ostalih iz skupine, nič več ne bo hitenja, nadaljevalo se bo, ko boste osvojili znanje ali začutili spremembo. Celoten potek bo prilagojen izključno Vam.

Cena?

Izjemoma vam ta program ponudimo po nižji, dostopnejši ceni in sicer 30€ na obisk namesto 50€. Torej kar 40% popusta.

In še več! Če se vnaprej odločite za večje število obiskov, smo vam pripravili kar dva mikavna paketa.

Compartir este evento

bottom of page